Πρωτοφανής ζήτηση για την αυξητική πέους!

 

Πρωτοφανής ζήτηση για την αυξητική πέους!
 
 
In Αισθητική χειρουργική γεννητικών οργάνων
Δεκαπλασιάστηκε το ποσοστό των ανδρών στη χώρα μας που αναζητά λύση για την αύξηση του πέους του κατά τον τελευταίο μήνα!
 
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, τον τελευταίο μήνα έχει δεκαπλασιαστεί, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και μήνες, το ποσοστό των Ελλήνων που επισκέπτονται το Aνδρολογικό Ινστιτούτο με στόχο την αυξητική του πέους τους.
 
Εν μέσω προεκλογικού πυρετού και οικονομικής κρίσης, τι συνέβη και οι σύγχρονοι Έλληνες που είναι νέοι, υγιείς και δεν κρύβουν κάποιο βιολογικό νόσημα, ενδιαφέρονται για το μέγεθος του φαλλού τους?  
 
«Τι άλλαξε τόσο δραματικά στο περιβάλλον μας τον τελευταίο μήνα το οποίο επηρέασε τον ανδρισμό του Έλληνα;».
 
Η εξήγηση αποδίδει τη στάση του σύγχρονου Έλληνα σε ψυχοκοινωνικά αίτια. Δύο είναι οι πιθανές ερμηνείες. Η πρώτη αφορά την ορμή που προκαλούν στους άνδρες οι κοινωνικές εντάσεις, όπως π.χ. η προεκλογική περίοδος, όπου η αναμέτρηση των πολιτικών αντιπάλων «ξυπνά» την πρωτόγονη ανδρική φύση, κάνοντάς τον άνδρα να θέλει να είναι αυτός ο νικητής, με κάθε μέσο και με κάθε τρόπο.
 
Η δεύτερη συνδέεται με την οικονομική και πολιτική ανασφάλεια που επικρατεί το  στη χώρα μας, και επηρεάζει τους άνδρες κλονίζοντας την κυρίαρχη θέση τος στο κοινωνικό μοντέλο, γεμίζοντας τα αρσενικά με ανασφάλειες σε όλους τους τομείς.
 
Ο Δρ. Κώστας Κωνσταντινίδης, Πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, εξηγεί: «Με τη στύση του, ο άνδρας είναι πιο εκτεθειμένος και ευάλωτος από τη γυναίκα, με δεδομένη την ορατή δυσκολία του οργασμού του, κάτι που στη γυναίκα συνήθως κρύβεται. Tόσο η στύση όσο και το μέγεθος του ανδρικού φαλλού συμβολίζουν υγεία και σεξουαλικότητα.
 
Η αυξητική πέους είναι ένα ναρκισσιστικό αίτημα όπως το αντίστοιχο της αυξητικής του μαστού στις γυναίκες. Όλο και περισσότεροι άνδρες σε όλο τον κόσμο επιλέγουν παρόμοιες επεμβάσεις. Πρόσφατη παγκόσμια έρευνα της Guardian έδειξε ότι οι Γερμανοί είναι  πρώτοι στον κόσμο στις φαλοπλαστικές. Φαίνεται πως το γερμανικό uber alles ευτυχώς παραμένει ακόμα στα γεννητικά όργανα ».
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πρώτες επεμβάσεις αυξητικής του πέους ξεκίνησαν στη Νότια Αφρική, πριν 20 χρόνια, από τους ιατρούς Hennie Roos και Κώστα Κωνσταντινίδη  οι οποίοι στη συνέχεια, διέδωσαν τη μέθοδο παγκοσμίως.
 
Το Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών, η πρώτη Ανδρολογική μονάδα που ιδρύθηκε στην χώρα μας το 1997,  συλλέγει στοιχεία και πραγματοποιεί Πανελλαδικές Έρευνες με αντικείμενο την σεξουαλική ζωή κατα τα τελευταία 28  χρόνια.
 
πηγή:andrologia.gr
 

 

Share this article

Αποποίηση ευθύνης

Οι πληροφορίες σε αυτό τον διαδικτυακό τόπο παρέχονται ''ως έχουν''. Η εταιρία μας δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη, σε καμία περίπτωση, προς οποιονδήποτε, για οποιεσδήποτε άμεσες, έμμεσες, ειδικές ή παρεπόμενες ζημίες από την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας...

Δείτε περισσότερα

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Newsletter

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα πιό πρόσφατα νέα μας!