Πώς το επάγγελμά σου επηρεάζει τις ερωτικές σου γνωριμίες

 

 

Πώς το επάγγελμά σου επηρεάζει τις ερωτικές σου γνωριμίες
 
 
Από τον συγγραφέα και σύμβουλο σχέσεων Στιβ Σαντιγκάντι
 
 
Πάντα είχα επιτυχημένες φίλες που, όμως, δεν άφηναν ούτε για μια στιγμή στην άκρη την επαγγελματική τους ιδιότητα, με αποτέλεσμα αυτή να επισκιάζει τις προσπάθειές τους να δημιουργήσουν μια σχέση με έναν άντρα. Και βέβαια δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτές οι ίδιες δυναμικές και αυταρχικές γυναίκες δε χρειάζεται να πουν όχι σε μια πρόταση για ραντεβού, γιατί πολύ απλά δεν τους προκύπτει σχεδόν ποτέ.
 
Όλοι βέβαια κατανοούμε ότι εκεί έξω στον ανταγωνιστικό κόσμο δεν υπάρχει χώρος για ευαισθησίες και μαλθακότητα. Στο χώρο των διαπροσωπικών σχέσεων, όμως, και στον κόσμο των ραντεβού, οι άντρες γοητεύονται κυρίως από τις γλυκές και ευαίσθητες υπάρξεις. Οι γυναίκες καριέρας συχνά αφοσιώνονται στην επαγγελματική ανέλιξή τους, η επιτυχία και η καριέρα τους γίνονται η ταυτότητά τους, ενώ όλα τα άλλα ξεθωριάζουν.
 
Και φυσικά, μαζί με τα υπόλοιπα, ξεθωριάζει και η θηλυκότητά τους, που τόσο γοητεύει τους άντρες.
 
Εγώ προσωπικά δε μένω ασυγκίνητος μπροστά σε μία «Σιδηρά Κυρία» που δε λυγίζει εύκολα. Αντιθέτως, το θεωρώ πρόκληση. Κινούμαι μεθοδικά, χτυπώντας κάθε θηλυκό νεύρο της και ενεργοποιώντας κάθε ερωτική ίνα στο σώμα της, χρησιμοποιώντας εκφράσεις ιδιαίτερα τολμηρές, που αν τις έλεγα στο γραφείο της η ασφάλεια του κτιρίου θα με έβγαζε έξω με χειροπέδες.
 
Έχω, όμως, το χρόνο και τη διάθεση να σε κυνηγήσω γιατί θέλω να σε κατακτήσω. Κάποιος άλλος άντρας μπορεί να είναι πολυάσχολος και να μη διαθέτει το χρόνο για να ρίξει το τείχος που σε περιβάλλει.
 
Δώσε του μια ευκαιρία, χωρίς να σκεφτείς ότι παραείσαι εύκολη γι'αυτόν. Χρησιμοποίησε το πιο ισχυρό διαπραγματευτικό σου όπλο: τη θηλυκότητά σου. Αν είσαι έξυπνη και επιτυχημένη, θα καταφέρεις να έχεις και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο.
 
Ο σωστός άντρας βεβαίως θα ενδιαφερθεί να μάθει για το επάγγελμά σου. Μπορείς να του μιλήσεις γι' αυτό, αλλά με συντομία. Δε χρειάζεται να το παρουσιάσεις αναλυτικά.
 
- Μπορείς να αναφέρεις επιγραμματικά την ιδιότητά σου και να συνεχίσεις την προηγούμενη συζήτηση που είχατε αφήσει στη μέση.
 
-Δώσε σημασία στην αντίδρασή του και ταρακούνησέ τον αν είναι αγενέστατα αδιάφορος ή συγκαταβατικός.
 
-Εμπλούτισε τη συζήτηση με αυτοκριτικά αστεία για τις εργασιακές ικανότητές σου και μην παραλείψεις να φλερτάρεις διακριτικά.
 
Αν δεις ότι αφιερώνετε πολύ χρόνο στη συζήτηση περί εργασίας ρώτησέ τον κάτι για το δικό του επάγγελμα και στη συνέχεια άλλαξε θέμα συζήτησης
Όταν οι γυναίκες κρίνουν έναν άντρα, σκέφτονται με διαφορετικό τρόπο απ'ό,τι οι άντρες
 
Ενδιαφέρονται για το επάγγελμά του, γοητεύονται από την ιδιότητά του και φυσικά από τις τραπεζικές του καταθέσεις! Αν αρχίσει να μιλάει ακατάπαυστα για τη δουλειά του, δώσε του λίγο χρόνο. Ωστόσο μην αντιστρέφεις τους όρους και αρχίσεις εσύ να φλυαρείς ακατάπαυστα για τη δουλειά σου.
 
Έτσι θα χαθεί κάθε ευκαιρία για... ενδιαφέρουσα συζήτηση. Φαντάζομαι ότι θέλεις να αφήσει τη δουλειά στο γραφείο - εκτός βέβαια και αν έχετε μια ρομαντική συνεύρεση στο γραφείο. Θέλεις να σε διεκδικεί επειδή είσαι γυναίκα και όχι επειδή είσαι διοικητικό στέλεχος. Οι άντρες, πάντως, ενδιαφέρονται μόνο για ένα πράγμα!
 
Μην το ξεχνάς!
 
Γίνε άκρως αισθησιακή και επικίνδυνη
 
1. Προσπάθησε να γίνεις ιδιαίτερα γοητευτική. Ασχολήσου μ' αυτόν το στόχο με την ίδια ένταση και το ίδιο πάθος που αφιερώνεις και στην καριέρα σου.
 
2. Δώσε ιδιαίτερη σημασία στα κεφάλαια που αφορούν το ντύσιμο που γοητεύει έναν άντρα.
 
3. Αφιέρωσε αρκετό χρόνο οττη φροντίδα του σώματός σου.
 
4. Βρες τρόπους να απαλλαγείς από το άγχος.
 
Υπάρχουν βέβαια περιπτώσεις όπου η συζήτηση γύρω από το επάγγελμά σου μπορεί
να σε βοηθήσει να φτάσεις στη ρίζα του ψυχισμού ενός άντρα και να καταφέρεις πολλά πράγματα!
 
Ανασφαλείες άνδρες που τρομάζουν
 
Οι ανασφαλείς άντρες συνήθως τρομάζουν από την επαγγελματική καταξίωσή σου και την κοινωνική σου θέση. Κάποιες φορές Η ανασφάλεια και η έλλειψη αυτοεκτίμησης αποτελούν ανασταλτικούς παράγοντες για μια σωστή και λειτουργική σχέση.
 
Πότε οι ίδιες οι γυναίκες τρομάζουν τον άνδρα άθελά τους 
 
Αρκετές γυναίκες μού έχουν εξομολογηθεί κατά καιρούς ότι οι άντρες τρομάζουν από την επαγγελματική σταδιοδρομία και την επιτυχία τους. Έχεις σκεφτεί ότι το αυστηρό χαμόγελο και η δογματική συμπεριφορά απωθούν τους άντρες;
 
Ίσως είναι δικό σου το λάθος όχι δικό του. Δεν προτείνω φυσικά να συμπεριφέρεσαι λιγότερο σοβαρά. Αυτό που λέω είναι ότι ίσως σε απορροφά περισσότερο η προσπάθεια να κερδίσεις το σεβασμό των αντρών παρά τον πόθο τους.
 
Αν υιοθετήσεις για λίγο μια πιο ανέμελη εμφάνιση, δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι εγκαταλείπεις την αξιοπρεπή εικόνα που πάσχισες να αποκτήσεις.
 
Άλλωστε, είμαστε άνθρωποι, όχι άψυχες μηχανές και μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι μια υγιής σεξουαλική σχέση μπορεί να σε ανταμείψει το ίδιο με έναν επιτυχημένο επαγγελματικό τίτλο.
 
 

Share this article

Αποποίηση ευθύνης

Οι πληροφορίες σε αυτό τον διαδικτυακό τόπο παρέχονται ''ως έχουν''. Η εταιρία μας δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη, σε καμία περίπτωση, προς οποιονδήποτε, για οποιεσδήποτε άμεσες, έμμεσες, ειδικές ή παρεπόμενες ζημίες από την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας...

Δείτε περισσότερα

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Newsletter

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα πιό πρόσφατα νέα μας!