Ακραία ερωτικά πειράματα

 

 

 
Ακραία ερωτικά πειράματα
 
 
Μιας και διανύουμε μια εξόχως ερωτική περίοδο με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, πάμε να κάνουμε μια κατάδυση στην λίμπιντο, μέσα από πραγματικές ακραίες ιστορίες έρωτα, πάθους πειραμάτων επάνω στην σεξουαλικότητα και οριακών αισθησιακών ανακαλύψεων. Θα απολαύσουμε μερικά από τα πιο ακραία, μοιραία αλλά και παράξενα μοτίβα του έρωτα, που ξεφεύγει από την λογική του κοινωνικά αποδεκτού ζευγαριού.
 
101 – τι είναι;
 
Ο αριθμός 101 είναι μια οπτική αναπαράσταση και ένα σύνθημα για threesome καταστάσεις με δύο άντρες και μία γυναίκα – οι άντρες είναι οι άσσοι στο σχήμα, που βάζουν στην μέση το ολοστρόγγυλο θηλυκό σύμβολο . Είναι πολύ ακραίο αυτό ως ερωτικό πείραμα; Εμείς δεν ξέρουμε τίποτα! Εσείς;
 
010 – η αντιστροφή
 
Εντάξει, τι κάνει νιάου – νιάου στα κεραμίδια… Αν το 101 είναι δύο άντρες μια γυναίκα, το 010 είναι ένας άντρας δύο γυναίκες – η πιο κλασική ίσως αντρική φαντασίωση . Αν πάει καλά η ροή ενέργειας, πάλι δεν το ξέρουμε γιατί εμείς δεν ξέρουμε από αυτά.
 
Μόνον για μένα
 
Αυτό που θα σας διηγηθούμε είναι απόλυτα πραγματική ιστορία και πρόκειται για μια από τις πιο παράξενες υποθέσεις ακραίου πάθους που έχουμε ακούσει. Στην λάγνα Σμύρνη πριν την καταστροφή ένας εύπορος εστιάτορας είχε παντρευτεί τον έρωτα της ζωής του, μια κατά γενική ομολογία υπέροχη κοπέλα μα κατάξανθα μακριά μαλλιά . Από την στιγμή που παντρεύτηκαν η γυναίκα του δεν ξαναβγήκε στον κόσμο, με δική της θέληση, ή μάλλον αποδοχή της θέλησης του άντρα της.
 
Ο οποίος άντρας της την έκλεισε σε ένα χρυσό κλουβί με όλα τα καλά – γυμνή όμως πάντα, χωρίς κανένα μα κανένα ρούχο! Οι δυο τους πέρασαν ένα τεράστιο μέρος της ζωής τους αγκαλιά . Η αγαπημένη ασχολία του τρελά (κυριολεκτικά τρελά) ερωτευμένου συζύγου ήταν να χτενίζει για ώρες κάθε μέρα τα μαλλιά της ολόγυμνης γυναίκας του.
 
Στην αγκαλιά ενός ξένου
 
Καλά, κατά βάση όλα τα ζευγάρια, στην αρχή τουλάχιστον της ερωτικής τους επαφής, είναι δύο ολότελα ξένοι άνθρωποι. Άλλωστε, δεν είναι τίποτα παράξενο και εξωτικό – το λένε one night stand – από ό,τι μας έχουν πει, γιατί εμείς δεν ξέρουμε από αυτά. Μια γυναίκα όμως από την Βοστώνη το τερμάτισε το θέμα.
 
Βρήκε έναν άγνωστο στην στάση του λεωφορείου, του ζήτησε να την ακολουθήσει και πέρασε μαζί του, κλεισμένη στο σπίτι της, ένα παθιασμένο σαρανταήμερο – όπως στο πένθος, σωστά; - που έκαναν όλα τα δυνατά πειράματα, χωρίς να του αποκαλύψει το όνομά της ή να ζητήσει το δικό του. Όταν τον αποχαιρέτισε και από δω παν κι οι άλλοι και ο άντρας την αναζήτησε στο σπίτι αυτό, δεν βρήκε ούτε την σκιά της, είχε εξαφανιστεί πλήρως.
 
Dark passion
 
Και όταν λέμε dark, εννοούμε πίσσα μαύρη. Μια γυναίκα στο Παρίσι των αρχών του αιώνα δέχτηκε μια παράξενη πρόταση γάμου. Την ζήτησε σε γάμο μέσω ενός αντιπροσώπου ένας άντρας που είχε μεγάλη περιουσία και καλή οικογενειακή καταγωγή και αυτή δέχτηκε όλο χαρά, διότι ανέβαινε κοινωνικά.
 
Ο γάμος όμως έγινε στα σκοτεινά, δεν είδε τον άντρα της ποτέ, αλλά πέρασε μαζί του μια πλούσια ερωτική ζωή . Η ιστορία έγινε γνωστή όταν στην ανακαίνιση του αρχοντικού βρέθηκε το ημερολόγιο της γυναίκας, στο οποίο ο άντρας της περιγράφεται από την ίδια με απέραντη αγάπη και σεβασμό, μιας και ήταν εξαιρετικός εραστής, αλλά απ όλες τις σελίδες του ημερολογίου ξεχειλίζει η απορία γιατί δεν τον είδε ποτέ – η γυναίκα εξοικειωμένη με το σκοτάδι και την αφή έλεγε ότι ο άντρας που την πλησίαζε κάθε βράδυ είχε τέλειες αναλογίες και εξαιρετικά αρμονικό πρόσωπο 

http://www.oroskopos.tv/

 

Η σύνθεση αυτής της εκπληκτικής κρέμας ματιών που δεν περιέχει άρωμα δημιουργήθηκε ειδικά για να αντιμετωπίσει τη λεπτή και ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από τα μάτια, βοηθώντας τη να λειτουργεί σαν να ήταν 15 χρόνια νεότερη. Αποτελεί το κλειδί της προστασίας της επιδερμίδας από τα αποτελέσματα γήρανσης, που οφείλονται στις βλάβες του περιβάλλοντος και του καθημερινού στρες και δημιουργήθηκε για τις γυναίκες που επιθυμούν τα μέγιστα οφέλη από μία μοναδική, πολυτελή κρέμα.

 

Share this article

Αποποίηση ευθύνης

Οι πληροφορίες σε αυτό τον διαδικτυακό τόπο παρέχονται ''ως έχουν''. Η εταιρία μας δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη, σε καμία περίπτωση, προς οποιονδήποτε, για οποιεσδήποτε άμεσες, έμμεσες, ειδικές ή παρεπόμενες ζημίες από την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας...

Δείτε περισσότερα

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Newsletter

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα πιό πρόσφατα νέα μας!