Μάσκα προσώπου για τις ώριμες επιδερμίδες. Κατά των ρυτίδων και της κούρασης.

 

 

Μάσκα προσώπου για τις ώριμες επιδερμίδες. Κατά των ρυτίδων και της κούρασης.
 
Αυτή η μάσκα καταπολεμά την γήρανση δίνει λάμψη στο πρόσωπο και αυξάνει το κολλαγόνο. Είναι μια γερή τόνωση μετά απο την κούραση της επιδερμίδας απο τις θερμές ακτίνες του ήλιου.
 
Φρεσκάρει άμεσα το δέρμα και καταπολεμά τις ρυτίδες αν την προσθέσετε τακτικά στην ρουτίνα της ομορφιάς σας ( 2 φορές την εβδομάδα). Είναι μια μάσκα για ώριμες επιδερμίδες ή για επιδερμίδες πολύ κουρασμένες και καμένες απο τον ήλιο..
 
Υλικά για την μάσκα σας.
 
5 ml λάδι μακαντάμια (ένα κουταλάκι του γλυκού)
 
1 κουταλάκι μέλι
 
3 σταγόνες αιθέριο έλαιο λιβανιού
 
λίγες σταγόνες χυμό απο φρέσκο πορτοκάλι τόσες, ώστε η μάσκα σας,να αποκτήσει , την υφή που θέλετε.
 
Τρόπος παρασκευής.
 
Ένα απλό ομοιόμορφο ανακάτεμα των υλικών σας αρκεί. Απλώνετε την μάσκα σας σε πρόσωπο και λαιμό. Αποφεύγετε την περιοχή των ματιών. Γρήγορα θα δείτε σημαντικά αποτελέσματα.
Με τον καιρό αναπλάθει την επιδερμίδα. Σχετικά με την διάρκεια εφαρμογής, μπορείτε να την αφήσετε ένα μισάωρο στο δέρμα σας.
 
Αν όμως έχετε την διάθεση και τον χρόνο, μπορείτε να την αφήστε και παραπάνω. Η συγκεκριμένη μάσκα, αποτελεί κι ένα εξαιρετικό αντιγηραντικό καλλυντικό, για τον λαιμό.
 

 

Share this article

Αποποίηση ευθύνης

Οι πληροφορίες σε αυτό τον διαδικτυακό τόπο παρέχονται ''ως έχουν''. Η εταιρία μας δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη, σε καμία περίπτωση, προς οποιονδήποτε, για οποιεσδήποτε άμεσες, έμμεσες, ειδικές ή παρεπόμενες ζημίες από την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας...

Δείτε περισσότερα

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Newsletter

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα πιό πρόσφατα νέα μας!