5 σέρουμ σαλιγκαριού για φυσικό μπότοξ στην μισή τιμή!

 

 

 

5 σέρουμ σαλιγκαριού για φυσικό μπότοξ στην μισή τιμή!
 
€25.00
 
5 σέρουμ σαλιγκαριού για φυσικό μπότοξ στην μισή τιμή!
 
Ειδική προσφορά για όσες αγαπούν το σέρουμ σαλιγκαριού και την μοναδική αίσθηση που προσφέρει. 
Το σέρουμ σαλιγκαριού προσφέρει ελαστικότητα, ασύγκριτη σύσφιξη, super ανόρθωση και λεύκανση. Συσφίγγει τους ανοικτούς πόρους και προλαμβάνει θεαματικά το γήρας. 
 
Τώρα σε ειδική προσφορά για όσες το αγαπούν και δεν το αποχωρίζονται ποτέ. Απολαύστε την απίστευτη προσφορά μας. 
 
5 συσκευασίες του απίστευτου σέρουμ παραδίδονται σε εσάς μόλις με 25 ευρώ! Αρχική τιμή 50! 
 
Δηλαδή απο 10 ευρώ το αρχικό κόστος όπου αντιστοιχεί σε κάθε τεμάχιο, κατεβάζουμε την τιμή  σε μόλις 5 ευρώ εάν παραγγείλετε 5 συσκευασίες του προϊόντος.
Καλές ομορφιές και θα επανέλθουμε και με άλλες δυναμικές και απίστευτες προσφορές!
....κάθε τεμάχιο αντιστοιχεί σε 10 ml
 
για επιτυχημένη ανόρθωση περιγράμματος
 
Ελιξίριο σαλιγκαριού. Ο Ιπποκράτης το σάλιο του σαλιγκαριού, το είχε ανακαλύψει πολύ πιο νωρίς στον τομέα της επανόρθωσης και ανασύστασης του δέρματος. Επίσης το χρησιμοποιούσε, για τη θεραπεία του κοκκύτη και το έλκος του στομάχου. Μάλιστα το σαλιγκάρι περιελάμβανε περίοπτη θέση, ως έμβλημα υγείας καθώς αποτελούσε το σύμβολο των τότε φαρμακείων. Τι κάνει στο γυναικείο δέρμα; Σφίγγει τους ανοιχτούς πόρους, «κρύβει» τα σημάδια ακμής και λάμπει το πρόσωπο! Προκαλεί ανόρθωση. Επανορθώνει το κουρασμένο άτονο εξασθενημένο δέρμα που χρειάζεται εξισορρόπηση. Γιατί είναι τόσο δραστικό; Τα έχει όλα.
 
Περιέχει πρωτεΐνες, αντιοξειδωτικά και υαλουρονικό οξύ, που συντηρούν την πολυπόθητη υγρασία της επιδερμίδας, αποτρέπουν τους ερεθισμούς και κυρίως  απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα. Το έκκριμα σαλιγκαριού περιέχει επίσης: αλλαντοϊνη, κολλαγόνο, ελαστίνη, γλυκολικό οξύ και βιταμίνες Α, C, και Ε ... Τις επουλωτικές ιδιότητες του σάλιου του σαλιγκαριού τις ανακάλυψαν πρώτοι οι εργάτες της Χιλής που μάζευαν τα σαλιγγάρια. Διαπίστωσαν πολύ σύντομα ότι τα χέρια τους είχαν αποκτήσει πολύ νεανική όψη και ότι οι πληγές στα χέρια τους έκλειναν άμεσα. Αναλυτικά μία προς μία οι δυνατότητες του ελιξήριου σαλιγκαριού: Μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες Καταπολεμά τα παθογόνα βακτηρίδια του δέρματος. Βοηθά στον έλεγχο της ακμής.
 
Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος Θεραπεύει τα χηλοειδή και τις ουλές από ακμή (σταματά τις φλεγμονές) Δίνει απαλή αίσθηση στο δέρμα, από τη πρώτη χρήση. Δίνει φωτεινότητα και εικόνα αναζωογόνησης. Καταπολεμά τις κηλίδες και τις πανάδες από τον ήλιο ή την ηλικία.
 
Με συστηματική χρήση, τις σβήνει τελείως απαιτείται όμως επιμονή και υπομονή.  Προκαλεί λεύκανση και τόνωση της όψης του δέρματος. Αναμφισβήτητα το ελιξίριο σαλιγκαριού δημιουργεί αποτελέσματα μπότοξ. Προλαμβάνει τα γυρίσματα της τρίχας κάτω από το δέρμα, τα κοψίματα και τους ερεθισμούς στο ξύρισμα.
Είναι κατάλληλο για άνδρες και για παιδιά. Διατίθεται σε συσκευασία με σταγονόμετρο καθώς χρειάζεται ελάχιστη ποσότητα εφαρμογής στο πρόσωπο, πριν την υδατική σας κρέμα και το απλώνετε ως σέρουμ.. 

Share this article

Αποποίηση ευθύνης

Οι πληροφορίες σε αυτό τον διαδικτυακό τόπο παρέχονται ''ως έχουν''. Η εταιρία μας δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη, σε καμία περίπτωση, προς οποιονδήποτε, για οποιεσδήποτε άμεσες, έμμεσες, ειδικές ή παρεπόμενες ζημίες από την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας...

Δείτε περισσότερα

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Newsletter

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα πιό πρόσφατα νέα μας!