Ποιο είναι το θαυματουργό -χωρίς κόστος ρόφημα-που δεν γνωρίζεις, για να αποκτήσεις καρδιά λιονταριού!

 

 

Ποιο είναι το θαυματουργό -χωρίς κόστος ρόφημα-που δεν γνωρίζεις, για να αποκτήσεις καρδιά λιονταριού!
 
 
Η ελιά συναντάται άπειρες φορές στην μυθολογία και η ιερότητα του ευλογημένου καρπού της, αποδόθηκε σε πολλούς και πολλές. Ακόμη και ο Χριστός φέρεται ότι έκλαψε κάτω από τη σκιά μιας ελιάς και από τότε οι ρίζες του δέντρου της, ποτίστηκαν με τα δάκρυα Του Ιησού και ο καρπός της  «στεφανώθηκε» από τις ευχές Του. Αρκεί να δούμε μπροστά μας ένα στεφάνι ελιάς κι αμέσως νιώθουμε τους κραδασμούς του συμβολισμού της.  Αποπνέει ομορφιά, δόξα, καθαρότητα, σοφία και τόσα άλλα που μόνο εμείς οι Έλληνες μπορούμε να τα νιώσουμε στο βάθος τους καθώς η ελιά η τιμημένη είναι συνδεδεμένη με την ιστορικότητα μας.
 Αυτός ο ιστορικός καρπός λοιπόν, μας προσφέρει με τον κατάλληλο χειρισμό του,  μια σπουδαία φυσική θεραπεία. Δυναμώνει την καρδιά κι ενισχύει τις άμυνες της.
 
 
Υπάρχει ένα μαγικό ρόφημα το οποίο προέρχεται από αυτόν τον ευλογημένο καρπό. Το ρόφημα,  δυναμώνει την καρδιά και καθαρίζει τον οργανισμό μας. Ωφελεί όποιον πάσχει αλλά και όποιον θέλει να κάνει πρόληψη.
 
 
Η συνταγή είναι απλή και γρήγορη.
Βράζετε νερό στο τσαγερό και αφού ολοκληρωθεί ο βρασμός, βάζετε μέσα στο νερό 10 ελιές. Αφήνετε 10 λεπτά ή και παραπάνω (αν επιθυμείτε) τους καρπούς  και πίνετε αυτό το ζεστό νερό που μοσχομυρίζει ελιά. Το νερό που προκύπτει, είναι γεμάτο κάλιο που ευεργετεί φοβερά την καρδιά και είναι μάλιστα κάλιο που έρχεται από την πιο φυσική και αγνή πηγή στον κόσμο!
 
 
Την συνταγή αυτή πρωτο δημοσίευσε ο Dr Bernarnd Jensen. Ο δόκτωρ Bernarnd Jensen έχει τιμηθεί με πολλές  διακρίσεις μεταξύ άλλων και με το Ετήσιο βραβείο του Πρωτοπόρου Γιατρού της Εθνικής Ομοσπονδίας Υγείας των ΗΠΑ.
 
 
Ο στόχος μας είναι να χρησιμοποιήσουμε τις τροφές μας ως φάρμακο. Ακριβώς όπως πίστευε και ο Ιπποκράτης Το τσάι από ελιές, αποτελεί για τον Bernarnd Jensen ένα σπουδαίο φυτικό φάρμακο αρκεί να γίνεται (όπως με όλα τα προϊόντα πρέπει να συμβαίνει) λογική χρήση.
 
 
Προσωπική εκτίμηση-παρατήρηση.
Έχω πιει αρκετές φορές αυτό το ρόφημα από την στιγμή που ενημερώθηκα. Ως παράλληλο όφελος είδα ότι ως διαβητική, όποτε το πίνω έχω και την τιμή του ζαχάρου μου σε καλύτερα επίπεδα. Εάν είστε διαβητικοί  πιείτε το ρόφημα σας κι ελέγξτε το ζάχαρο σας μετά το  ενδεδειγμένο δίωρο. 
 
 
 
Επιπλέον πληροφορίες για τις ελιές που ίσως αγνοείτε: 
 
 
-Οι ελιές δρουν ως αντίδοτο σε δηλητηρίαση από ψάρια ή από μανιτάρι.
-Ανακουφίζουν από τα κατάλοιπα που αφήνει μια δυνατή οινοποσία.
-Όταν τρώμε τα κόκαλα από τα ψάρια αν κατόπιν φάμε ελιές, διαλύονται τα κόκαλα.
 
 
-Οι ελιές λειτουργούν ως φάρμακο αλλά δυστυχώς με τις διάφορες επεξεργασίες που έχει υποστεί στις ημέρες μας το ελαιόλαδο, δεν έχει την ίδια δράση με τους καρπούς στον οργανισμό. Εκτός αν είναι το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.
 
-Δεν ξεχνάμε επίσης ότι οι ελιές είναι αντικαρκινικές, δυναμωτικές και κατά της οστεοπόρωσης.
-Είναι πιο πλούσιες σε βιταμίνη C από τα λεμόνια!
 
 
Σημείωση για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας ρωτάτε τον γιατρό σας. Συμβουλευτείτε τον ειδικό που σας παρακολουθεί.
 
 
Ζωή Κυροπούλου-δημοσιογράφος.
 
 

Share this article

Αποποίηση ευθύνης

Οι πληροφορίες σε αυτό τον διαδικτυακό τόπο παρέχονται ''ως έχουν''. Η εταιρία μας δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη, σε καμία περίπτωση, προς οποιονδήποτε, για οποιεσδήποτε άμεσες, έμμεσες, ειδικές ή παρεπόμενες ζημίες από την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας...

Δείτε περισσότερα

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Newsletter

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα πιό πρόσφατα νέα μας!