αβοκάντο – avocado oil

αβοκάντο – avocado oil

 

7 ευρώ

Το λάδι αβοκάντο είναι μια μεγάλη και πολύ σημαντική τροφή για το δέρμα. Έχει εξαίσιες και πολύτιμες αντιγηραντικές ιδιότητες. Στην πραγματικότητα μπορεί να εφαρμοστεί με την ίδια επιτυχία σε πρόσωπο και σώμα. Το λάδι αβοκάντο προλαμβάνει την γήρανση και αφήνει μια απαλότητα που τονίζει την ομορφιά του δέρματος.

Είναι ένα πολύ σημαντικό λάδι. Πλούσιο σε βιταμίνες A, D, B1, B2 και E, λεκιθίνη, πρωτεΐνες, βήτα-καροτίνη, ποτάσσιο, μαγνήσιο, σίδηρο, αμινοξέα και φολικό οξύ παρέχει άμεση φροντίδα σε πολλές ανάγκες του δέρματος και των μαλλιών. Βοηθάει στην μείωση των κηλίδων του γήρατος. Δρα αποτελεσματικά σε θεραπείες για ουλές, πληγές και εγκαύματα χάρη της εξαιρετικής αναπλαστικής ιδιότητας του.

Απορροφάται εύκολα Ιδανικό για το τραχύ, ξηρό και κουρασμένο δέρμα. Αυξάνει σημαντικά την ποσότητα του κολλαγόνου και βοηθάει στην καταπολέμηση των ρυτίδων. Ενυδατώνει. Έχει φυσικό αντηλιακό φίλτρο. Θεραπεύει ενυδατώνοντας το δέρμα μετά από παρατεταμένη έκθεση του στον ήλιο Για τα μαλλιά: θρέφει τις ρίζες και συμβάλλει στην ανάπτυξη νέων τριχών. προστατεύει τα μαλλιά από την βλαβερή ακτινοβολία του ήλιου. χαρίζει λάμψη στα άτονα θαμπά μαλλιά. Σε μελέτη σχετικά με την ψωρίαση, παρατηρήθηκε πως η ψωρίαση ανταποκρίνεται καλά σε λάδι αβοκάντο και στη βιταμίνη Β12.

Η σχετική έρευνα, δημοσιεύθηκε στο περιοδικό "Dermatology" . Πρόκειται για μια ομάδα δεκατριών (13) ατόμων με χρόνια ψωρίαση στην οποία εφάρμοζαν δύο (2) φορές την ημέρα επί 12 εβδομάδες το λάδι αβοκάντο όπου και διαπιστώθηκε σημαντική βελτίωση καθ 'όλη την διάρκεια της.. Ενώ αντίθετα, άτομα που χρησιμοποίησαν μια κρέμα βιταμίνης Ε έδειξαν μεν οφέλη τις πρώτες τέσσερις εβδομάδες όμως το επόμενο διάστημα τα θετικά οφέλη άρχισαν να υποχωρούν. Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το λάδι αβοκάντο σε συνδυασμό με την βιταμίνη Β12 μπορεί να είναι ένα χρήσιμο ίαμα σε μια μακροπρόθεσμη τοπική θεραπεία της ψωρίασης.

Διατίθεται σε συσκευασία 100 ml Σε κάθε πρόβλημα σχετικά με την υγεία μας πριν λάβουμε ένα βότανο, ρωτάμε πάντα τον γιατρό μας.

Share this article

Αποποίηση ευθύνης

Οι πληροφορίες σε αυτό τον διαδικτυακό τόπο παρέχονται ''ως έχουν''. Η εταιρία μας δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη, σε καμία περίπτωση, προς οποιονδήποτε, για οποιεσδήποτε άμεσες, έμμεσες, ειδικές ή παρεπόμενες ζημίες από την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας...

Δείτε περισσότερα

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Newsletter

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα πιό πρόσφατα νέα μας!