Μια ¨βιαστική-γρήγορη μάσκα¨ομορφιάς που δεν σου κοστίζει τίποτα και σε κάνει κούκλα!

 

 

 
Μια ¨βιαστική-γρήγορη μάσκα¨ομορφιάς που δεν σου κοστίζει τίποτα και σε κάνει κούκλα!
 
Η παρακάτω μάσκα είναι το απόλυτο μυστικό για ελαστικό δέρμα και πανέμορφη όψη. Δίνει μια υπέροχη λάμψη ενός πανάκριβου καλλυντικού και δεν σου κοστίζει τίποτα!
 
Καλό είναι να  την εφαρμόσετε πριν την έξοδο σας σε καθαρό βέβαια πρόσωπο.
 
Τα υλικά:
Για την χρήση της μάσκας αρκεί το εσωτερικό της φλούδας απο μια φέτα αβοκάντο και λίγο μέλι.
 
Τρόπος εφαρμογής
 
Βρέξτε το δέρμα σας στο πρόσωπο απλώνοντας του νερό (χωρίς να το σκουπίσετε) και ακολούθως απλώστε απλά το μέλι. Με αυτό τον τρόπο (απλώνοντας πρώτα το νερό) το μέλι που ακολουθεί γίνεται πολύ πιο ευκόλοχρηστο. Αμέσως μετά περάστε απο το πρόσωπο σας το εσωτερικό της σάρκας απο μια ώριμη φλούδα αβοκάντο.
 
Μην σας αποθαρρύνει το γεγονός ότι θα δείχνετε πράσινη γιατί αφού περάσει το ενδεδειγμένο 20λεπτο (η ακόμη και μια ώρα αν διαθέτε τε χρόνο,) θα δείτε πόσο φανταστική, ελαστική και φίνα θα δείχνει η επιδερμίδα σας.
 
Είναι γνωστό ότι το αβοκάντο είναι εξαιρετική τροφή για το δέρμα αλλά σε συνέργεια με το μέλι δημιουργεί άριστα αποτελέσματα. Η συγκεκριμένη μάσκα είναι πολύ ωφέλιμη και για τα λιπαρά δέρματα. Η μάσκα εφαρμόζετε σε πρόσωπο και μάτια. Μαλακώνει τις ρυτίδες. Εαν το δέρμα σας είναι πολύ ξηρό και νιώθετε ότι χρειάζεστε έξτρα ενυδάτωση μπορείτε να προσθέσετε ελαιόλαδο .
 
Ζωή Κυροπούλου
 
 
αβοκάντο – avocado oil
 
 

Share this article

Αποποίηση ευθύνης

Οι πληροφορίες σε αυτό τον διαδικτυακό τόπο παρέχονται ''ως έχουν''. Η εταιρία μας δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη, σε καμία περίπτωση, προς οποιονδήποτε, για οποιεσδήποτε άμεσες, έμμεσες, ειδικές ή παρεπόμενες ζημίες από την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας...

Δείτε περισσότερα

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Newsletter

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα πιό πρόσφατα νέα μας!